Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

7.8
10

17/01/2019 13:32

Maatschappelijk werk

Zeer prettig.

  • Algemeen maatschappelijk werk
9

17/01/2019 08:14

Maatschappelijk werk

Ben heel goed geholpen

  • Algemeen maatschappelijk werk
9

09/01/2019 13:22

Maatschappelijk werk

ik heb een goede ervaring. ik heb er een jaar gelopen en heb ontzettend veel geleerd en ben erg tevreden met hoe ik nu ben. er waren een paar dingetjes; het geloof, er word daar heel open gedaan wat geloof betreft en dat is niet altijd heel positief. en er was niet altijd even veel tijd voor je. het voelde soms alsof je snel je verhaal moest doen want er waren meer mensen. voor de rest de mensen zijn top. ze blijven net zo lang door totdat het goed gaat en het voelde veilig.

  • Algemeen maatschappelijk werk
6

04/01/2019 11:01

Maatschappelijk werk

met mijn maatschappelijk werker heb ik prima contact met de organisatie heb ik weinig mee van doen.

  • Algemeen maatschappelijk werk
8

30/12/2018 18:44

Maatschappelijk werk

Met de maatschappelijk werker zijn de ervaringen uitstekend!

  • Algemeen maatschappelijk werk
9

05/12/2018 12:56

Maatschappelijk werk

Door wat vooraf ging aan het moment van besluit tot scheiding, en de vertraging door ex partner, was er een goede inleving door maatschappelijkwerkster.

  • Algemeen maatschappelijk werk
10

14/11/2018 17:33

Maatschappelijk werk

Zeer, zeer goede ervaring. Ik heb meer baat bij hulp van maatschappelijk werker dan van de psycholoog waar ik in eerste instantie na mijn scheiding hulp kreeg. Ik voel me begrepen en op mijn gemak.

  • Algemeen maatschappelijk werk
9

13/09/2018 15:58

Maatschappelijk werk

Maatschappelijk leren participeren is werk voor alle mensen persoonlijk genoeg en geluk voor tien! Dus weg met die te grote ego en maak kennis met ervaringen van maatschappelijk werkers die wel tegen een stootje kunnen. Zeker als je je zelf daadwerkelijk en waarachtig voor de maatschappij in wilt leren zetten. Het ligt niet altijd voor de hand maar daarom is het goed om daar eens wat meer over te praten dan je gewend bent! En het is lang niet gek was mijn ervaring!

  • Algemeen maatschappelijk werk
7

11/09/2018 11:21

Maatschappelijk werk

een luisterend oor en mee denken

  • Algemeen maatschappelijk werk
8

23/08/2018 08:41

Maatschappelijk werk

Mijn ervaring is goed het is fijn dat er zulke instellingen zijn als je hulp nodig hebt.

  • Algemeen maatschappelijk werk
8

04/08/2018 09:26

Maatschappelijk werk

Prima, deskundige medewerker en resultgericht

  • Algemeen maatschappelijk werk
9

23/07/2018 18:33

Maatschappelijk werk

Er wordt echt naar je geluisterd. En met je mee gedacht. Hierdoor ga je weer met beide benen op de grond staan en kun je verder kijken.

  • Algemeen maatschappelijk werk
8

09/07/2018 21:28

Maatschappelijk werk

Prima.

  • Algemeen maatschappelijk werk
10

09/07/2018 12:41

Maatschappelijk werk

ik ben zeer tevreden over de organisatie, was vlug aan de beurt en heb erg veel ondersteuning gehad in een voor mij toch wel heel erg moeilijke periode. soms is een steuntje in de rug of een luisterend en adviserend oor heel erg prettig.

  • Algemeen maatschappelijk werk
7

24/06/2018 12:50

Maatschappelijk werk

Een beetje onduidelijk in het begin, maar zodra de vraag duidelijk is, gaan ze ook echt aan de slag, tenminste in mijn geval wel.

  • Algemeen maatschappelijk werk
10

08/06/2018 22:05

Maatschappelijk werk

Hele fijne ervaring,je wordt begrepen,gewaardeerd en geholpen,precies wat de mensen nodig zijn.

  • Algemeen maatschappelijk werk
10

24/05/2018 10:07

Maatschappelijk werk

Er werd heel goed geluisterd naar mijn problemen en zeer snel hands-on hulp geboden. Ik ben ze zeer dankbaar

  • Algemeen maatschappelijk werk
10

10/04/2018 19:14

De Kern

Na jaren vaak geen goede klik met een medewerker, nu eindelijk iemand getroffen die goed luisterd en goede raad geeft

  • Evaluatie maatschappelijk werk
8

02/04/2018 11:28

De Kern

Goed Bij mij waren ze er toen ik ze nodig had.

  • Evaluatie maatschappelijk werk
8

15/03/2018 10:23

De Kern

Ik ben zeer tevreden over de hulp die ik heb ontvangen. Veelal was het praktische hulp en dat heeft wel lucht gegeven om met andere zaken bezig te kunnen zijn voor mijzelf.

  • Evaluatie maatschappelijk werk
10

08/03/2018 10:47

De Kern

Zeer tevreden

  • Evaluatie maatschappelijk werk
9

07/03/2018 21:17

De Kern

Heel goed

  • Evaluatie maatschappelijk werk
8

05/03/2018 18:54

De Kern

Prima! Adequaat, komen afspraken na en voldeden aan mijn behoefte en verwachting.

  • Evaluatie maatschappelijk werk
9

14/02/2018 19:47

De Kern

tevreden. Goed geholpen.

  • Evaluatie maatschappelijk werk